FAQ items aan het laden...

Workout Of the Day

De workout of the day (WOD) valt als trainingsvorm onder fitness, maar gaat verder dan spiermassa of conditie opbouwen. De basis van een WOD is simpel: Op een hoge intensiteit, functionele bewegingen op een gevarieerde manier uitvoeren. Technisch gezien een mix van gewichtheffen, powerliften, gymnastiek, atletiek en strongman oefeningen.

Veel bewegingen in de WOD zijn toepasbaar in het dagelijks leven (Functional Fitness). Denk hierbij aan klimmen, tillen, duwen, trekken, stoten, springen en rennen. Je gebruikt vaker je hele lichaam in plaats van bijvoorbeeld alleen je biceps of quadriceps.

Geen les is hetzelfde

Dat is ook een van de elementen van de workout of the day. Door dagelijks een ander type verstoring op je lichaam aan te bieden zal het moeten werken; en dus moeten leren en groeien.

Tijdens een WOD deel je de struggle met elkaar. Voor, achter en naast je is iedereen even hard aan het werk als jij! De energie is voelbaar tijdens de workouts en je gaat samen door tot iedereen klaar is. Dat maakt deelnemen aan de WOD zo uniek! (en verslavend..)

Denk je dat de workout of the day te moeilijk of zwaar voor je is? Geen nood. Onze coaches hebben eigenlijk altijd een groep voor zich met zeer uiteenlopende niveaus. Alles is aan te passen. Je doet alle oefeningen op eigen niveau en zult zien dat je de lat steeds hoger kan leggen!

Uphold Sports | Dongen

Kennismaken met een persoonlijke, energieke manier van trainen in groepsverband of individueel? Bij Uphold Sports in Dongen staan de coaches klaar om samen met jou je doelen of dromen om te zetten in resultaten. Kom je uit Dongen, Tilburg, de Reeshof, Rijen, Oosterhout, ‘s-Gravenmoer, Waspik, Kaatsheuvel, Gilze, Oosteind of een andere plaats? Blend in! Onze leden komen uit diverse steden en dorpen in de buurt. Juist om de positieve sfeer, ruim opgezette hal (1000m2) en persoonlijke aandacht voor ieder lid.

Ik wil meer weten