Welkom bij Uphold Sports

Groepslessen of vragen over oefeningen, schema’s, lifestyle en voeding? Onze coaches staan voor je klaar. Niet alleen voor keiharde data, maar ook voor een praatje. Zo hebben coaches, net als normale mensen, hun specialismen, eigenschappen en bepaalde (sportieve) voorkeuren. In de veelzijdigheid van het Uphold Sports team schuilt de kracht! Wil je ons beter leren kennen? Maak een afspraak en kom eens langs. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Wij zoeken jou!

Wij zijn op zoek naar een jong, energiek persoon die graag wil groeien in zijn of haar vak. Onze ervaren coaches kunnen je de fijne kneepjes van training, beweging, groepslessen en coaching haarfijn uitleggen zodat jij in no time kan doen wat je leuk vind! Word jij onze nieuwe coach, trainer of stagiair? Stuur ons een email en we plannen een afspraak in!

Bart

Eigenaar / Head Coach

Opleidingen
Overload Top A Trainer
Overload Top B Trainer
Mobility Trainer
CrossFit L1

Mission statement
Training en sport op elk niveau. Individueel of met elkaar. Om beter te worden. Om je fit en sterk te voelen. Maar bovenal, om plezier te maken!

Lisa

Coach

Opleidingen
AALO Fitness Trainer
AALO Small Group Trainer

Overig
‘You don’t have to be great to start, but you have to start to be great.’

Marnix

Coach

Opleidingen
Beroepsmilitair

Overig
(Kick)boksen
Weightlifting
Hardlopen

Uphold Sports | Dongen

Kennismaken met een persoonlijke, energieke manier van trainen in groepsverband of individueel? Bij Uphold Sports in Dongen staan de coaches klaar om samen met jou je doelen of dromen om te zetten in resultaten. Kom je uit Dongen, Tilburg, de Reeshof, Rijen, Oosterhout, ‘s-Gravenmoer, Waspik, Kaatsheuvel, Gilze, Oosteind of een andere plaats? Blend in! Onze leden komen uit diverse steden en dorpen in de buurt. Juist om de positieve sfeer, ruim opgezette hal (1000m2) en persoonlijke aandacht voor ieder lid.

Ik wil meer weten