Personal Training

Ieder mens is uniek. En daarmee ook iedere situatie. Wanneer we bij Uphold Sports een PT (Personal Training) traject in gaan, doen we dat op een holistische manier. Er bestaat simpelweg geen standaard pad voor resultaten die voor jou persoonlijk echt het verschil maken.

Vandaar dat we sowieso eerst kennis maken om de situatie en elkaar beter te leren kennen. In navolging van dit kennismakingsgesprek met rondleiding gaan we een intake sessie plannen waarbij we ongedwongen en ongehaast de basis leggen voor jouw unieke trainingsblauwdruk.

Daarnaast kun je tijdens je PT traject gratis gebruik maken van de freeweights gym area. Wil je meer weten over onze trainers en/of personal training? Start me up!

Uphold Sports | Dongen

Kennismaken met een persoonlijke, energieke manier van trainen in groepsverband of individueel? Bij Uphold Sports in Dongen staan de coaches klaar om samen met jou je doelen of dromen om te zetten in resultaten. Kom je uit Dongen, Tilburg, de Reeshof, Rijen, Oosterhout, ‘s-Gravenmoer, Waspik, Kaatsheuvel, Gilze, Oosteind of een andere plaats? Blend in! Onze leden komen uit diverse steden en dorpen in de buurt. Juist om de positieve sfeer, ruim opgezette hal (1000m2) en persoonlijke aandacht voor ieder lid.

Ik wil meer weten