FAQ items aan het laden...

Over Uphold Sports

Uphold Sports is ontstaan uit de ambitie om een inspirerende, energieke omgeving te creëren waarin iedereen met elkaar of individueel op ieder niveau met plezier en inzet kan werken aan zijn of haar mentale en fysieke gesteldheid.

De betekenis van het woord ‘Uphold’ is te omschrijven als ‘vasthouden aan’. Bijvoorbeeld: ‘They uphold a habit to train on a daily base.’ Wat in het Nederlands ongeveer betekent ‘Ze houden vast aan hun gewoonte om elke dag te trainen.’ Bij Uphold Sports weten we namelijk dat een gezond en fit lichaam & geest meestal samen gaan met bepaalde gewoontes op een reguliere basis.

Dus waar het eigenlijk heel simpel gezegd op neer komt: Kom je twee a drie keer per week trainen bij Uphold Sports, dan zul je daar zowel mentaal als fysiek de vruchten van plukken in je dagelijkse leven! Twijfels? Plan een intakegesprek en dan hebben we het er over!

Uphold Sports | Dongen

Kennismaken met een persoonlijke, energieke manier van trainen in groepsverband of individueel? Bij Uphold Sports in Dongen staan de coaches klaar om samen met jou je doelen of dromen om te zetten in resultaten. Kom je uit Dongen, Tilburg, de Reeshof, Rijen, Oosterhout, ‘s-Gravenmoer, Waspik, Kaatsheuvel, Gilze, Oosteind of een andere plaats? Blend in! Onze leden komen uit diverse steden en dorpen in de buurt. Juist om de positieve sfeer, ruim opgezette hal (1000m2) en persoonlijke aandacht voor ieder lid.

Ik wil meer weten