FAQ items aan het laden...

Workout of the day

Het doel van de Workout of the day (WOD) is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid zo snel mogelijk fit en gezond te worden en te blijven.

Meer over Workout of the day

BoksFit

Naast een goede cardio workout is boksFit ook nog een mooie gelegenheid om de frustraties van de week van je af te meppen.

Meer over boksFit

Circuit Training

Bij deze lessen leggen we de nadruk op efficiënt bewegen en niet specifiek op spieren. Je lichaam leert hierdoor effectief, sterk en soepel te bewegen.

Meer over Circuit Training

Engine Building

Cardio en/of Endurance training? Drie keer per week op verschillende tijdstippen staat er een uur ‘Engine Building’ voor je klaar.

Meer over Engine Building

Strength Class

Gymnastics, powerlifting, calisthenics of fitness. Twee keer per week gaan we de rand opzoeken van functionele hypertrophy en krachttraining.

Meer over Strength Class

Weightlifting

Klassieke Olympische en andere lifts beheersen en opbouwen onder begeleiding van onze ervaren weightlifting Coaches.

Meer over weightlifting

Uphold Sports | Dongen

Kennismaken met een persoonlijke, energieke manier van trainen in groepsverband of individueel? Bij Uphold Sports in Dongen staan de coaches klaar om samen met jou je doelen of dromen om te zetten in resultaten. Kom je uit Dongen, Tilburg, de Reeshof, Rijen, Oosterhout, ‘s-Gravenmoer, Waspik, Kaatsheuvel, Gilze, Oosteind of een andere plaats? Blend in! Onze leden komen uit diverse steden en dorpen in de buurt. Juist om de positieve sfeer, ruim opgezette hal (1000m2) en persoonlijke aandacht voor ieder lid.

Ik wil meer weten