FAQ items aan het laden...

Freeweights gym

Lekker in je eigen tempo knallen met dumbbells, barbells en body weight oefeningen? Naast onze ruimte voor groepslessen beschikken we over een Fitness gedeelte waar je geheel zelf aan de slag kan. Wil je toch wat meer sturing in je eigen trainingen? Ga in gesprek met onze coaches voor advies op maat.

Fitness / (Power) Lifting / Functional Training

Bij Uphold Sports gebruiken we bijna uitsluitend Freeweights en bodyweight voor krachttrainingen. Uiteraard kun je hier ook prima geïsoleerd mee trainen, echter geloven wij meer in een sterke combinatie van spieren, weefsel en gewrichten die samenwerken. Dit resulteert vaak in een sterker, beter lichaam.

Barbells, plates, squat racks, boxes, dumbbells, we’ve got it! Een extra voordeel van onze trainingslocatie is dat onze coaches (en leden) je veel kunnen vertellen over hoe en/of wat je wel en niet kan doen om het juiste resultaat te behalen. Wil je een trainingschema dat is afgestemd op jouw doelen? Onze coaches verzorgen ze graag.

Calisthenics / Gymnastics / Bodyweight training

Naast the big pile of iron beschikken we in de Freeweights Gym ook over een compleet rek met ringen en pull-up bars om bodyweight oefeningen uit te voeren. In de Freeweights Gym van Uphold Sports kun je dus prima (overdekt) werken aan je calisthenics en gymnastics skills zoals de Muscle Ups of Chest to Bar Pull-ups in plaats van op het lokale speelveldje.

Uphold Sports | Dongen

Kennismaken met een persoonlijke, energieke manier van trainen in groepsverband of individueel? Bij Uphold Sports in Dongen staan de coaches klaar om samen met jou je doelen of dromen om te zetten in resultaten. Kom je uit Dongen, Tilburg, de Reeshof, Rijen, Oosterhout, ‘s-Gravenmoer, Waspik, Kaatsheuvel, Gilze, Oosteind of een andere plaats? Blend in! Onze leden komen uit diverse steden en dorpen in de buurt. Juist om de positieve sfeer, ruim opgezette hal (1000m2) en persoonlijke aandacht voor ieder lid.

Ik wil meer weten