FAQ items aan het laden...

Engine Building

Cardio en/of Endurance training? Vijf keer per week op verschillende tijdstippen staat er een uur ‘Engine Building’ voor je klaar. Zoals de naam al doet vermoeden gaan we werken aan jouw motor. Simpel gezegd: We gaan je conditie vergroten en werken aan snelheid en kracht.

Je lichaam maakt gebruik van 3 energiesystemen. Het kan zijn dat je plotseling een grote kracht nodig hebt voor een (hele) korte tijd, of juist een gelijkmatig verdeelde inspanning over een langere periode. Bij de Engine Building groepslessen gaan we aan de gang met het verhogen van de drempels van jouw energiesystemen en uithoudingsvermogen. Denk hierbij aan speciaal ontwikkelde trainingen die je (an)aerobische capaciteit verhogen, je lactaat drempel verhogen EN je uithoudingsvermogen vergroten.

Vrijwel geen les is hetzelfde en door het toepassen van zogenoemde ‘benchmark workouts’ kunnen we meten of we vooruitgang boeken met het verbeteren van jouw motor! Interesse? Neem contact op via het contactformulier of boek direct een proefles Engine Building.

Uphold Sports | Dongen

Kennismaken met een persoonlijke, energieke manier van trainen in groepsverband of individueel? Bij Uphold Sports in Dongen staan de coaches klaar om samen met jou je doelen of dromen om te zetten in resultaten. Kom je uit Dongen, Tilburg, de Reeshof, Rijen, Oosterhout, ‘s-Gravenmoer, Waspik, Kaatsheuvel, Gilze, Oosteind of een andere plaats? Blend in! Onze leden komen uit diverse steden en dorpen in de buurt. Juist om de positieve sfeer, ruim opgezette hal (1000m2) en persoonlijke aandacht voor ieder lid.

Ik wil meer weten