Circuit Training

Functioneel bewegen. Dat is de kern van onze Circuit Training. We maken vooral gebruik van oefeningen waarbij het gehele lichaam wordt ingezet.

Om effectief te bewegen is het van belang dat ons centrale zenuwstelsel en de betrokken spieren beter leren samenwerken. Dat is heel wat anders dan bijvoorbeeld de isolatieoefeningen op fitness apparaten.

Ga maar eens na hoeveel spieren en gewrichten je inzet bij het optillen van een doos om deze vervolgens op een kast te zetten. Tijdens de Circuit Training bouw je meer kracht op door zo efficient mogelijk te leren bewegen.

De kans op blessures neemt af, je houding wordt aanzienlijk verbeterd (zowel fysiek als mentaal) en het is erg leuk en leerzaam om met een groep mensen nieuwe dingen te leren van en met elkaar!

Uphold Sports | Dongen

Kennismaken met een persoonlijke, energieke manier van trainen in groepsverband of individueel? Bij Uphold Sports in Dongen staan de coaches klaar om samen met jou je doelen of dromen om te zetten in resultaten. Kom je uit Dongen, Tilburg, de Reeshof, Rijen, Oosterhout, ‘s-Gravenmoer, Waspik, Kaatsheuvel, Gilze, Oosteind of een andere plaats? Blend in! Onze leden komen uit diverse steden en dorpen in de buurt. Juist om de positieve sfeer, ruim opgezette hal (1000m2) en persoonlijke aandacht voor ieder lid.

Ik wil meer weten