FAQ items aan het laden...

BoksFit

Intensief de week van je af meppen en tegelijk werken aan je core, coördinatie, kracht en uithoudingsvermogen? BoksFit is jouw ding!

Onder begeleiding van een ervaren coach ga je in een groep de bokszakken en stootpads te lijf. De nadruk ligt bij het werken aan je conditie, kracht en coördinatie, dus de focus ligt bij jou en de pads of de bokszak.

Anders dan in echt boksen wordt er niet met elkaar gespard. Dit maakt BoksFit voor iedereen toegankelijk die een nieuwe fysieke uitdaging zoekt!

Proefles BoksFit

Uphold Sports | Dongen

Kennismaken met een persoonlijke, energieke manier van trainen in groepsverband of individueel? Bij Uphold Sports in Dongen staan de coaches klaar om samen met jou je doelen of dromen om te zetten in resultaten. Kom je uit Dongen, Tilburg, de Reeshof, Rijen, Oosterhout, ‘s-Gravenmoer, Waspik, Kaatsheuvel, Gilze, Oosteind of een andere plaats? Blend in! Onze leden komen uit diverse steden en dorpen in de buurt. Juist om de positieve sfeer, ruim opgezette hal (1000m2) en persoonlijke aandacht voor ieder lid.

Ik wil meer weten